Första raderna..

Då var de dax att starta en blogg också. Passade ganska bra att börja idag då jag varit hemma sen klockan 15, då ja slutade på jobbet, och nu hade lite tid. Har inte riktigt kännt igen mig själv senaste veckorna, har varit väldigt trött nästan hela tiden. Ska bli skönt med en ledig helg den som kommer nu.

Fänkan kommer nu om någon minut, helkväll med lite fotboll och Nile Special, Ugandas godaste öl! Återstår att se om Sjörsen kommer förbi också..

Avslutningsvis vill jag bara säga att den jakten på moderata politiker gör mig kluven. Det är ju knappast så att moderata politiker är dem enda som nyttjar svart arbetskraft, för de andra gör de inte deras handlade oförsvarbart. Men det som sker är att Fredrik Reinfeldt blir den som får skiten för deras handlingar, och de gillar jag inte. Visst han har tillsatt personerna, dock utan vetskapen om deras fifflande. Dem har ljugit har för honom, varför? Har moderater ett sämre omdöme vad de gäller sådana här grejer? Jag kan bara svara för mig själv..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0