Wille

Det där med industrilokal har man tittat på så vitt jag vet, men den var för låg om jag minns rätt. Men det där med sponsring så att klubben kan driva hallen själv tror jag är under luppen precis nu. Vi borde kunna få med oss hela innebandydalarna i den här frågan, det är väl ingen som tycker det är speciellt trevligt att komma till varken Insjön eller Leksand för att spela. När det blir dax för demonstration så hör jag av mig=)


Busliv i centrala Gärde

http://www.dt.se/nyheter/leksand/article425116.ece

Centrala Gärde, jaja..

-

Lotvonen till Leksand, betyder det att deras pengar som var avsedda för Rhodin istället gick till Lotvonen..?
Isåfall borde Rhodin vara ett steg närmare Mora IK.

-

Seger i premiären, härligt.
Men vi kan bra mycket bättre, kanske redan ikväll mot rävjägarna ifrån Färnäs.

-

Tillbaks till lagret imorgon, gött!

Cinderella

Sitter här, lätt dåsig, efter 24 intensiva timmar på Viking Lines flaggskepp. Senast Clas Ohlson styrde upp en kryssning fyllde vi en hel buss, lite drygt 50 personer alltså. Denna gång var vi 18, varav hälften inte jobbar kvar. Hur som helst så var det förbannat roligt.

Lite fotbollsrelaterade notiser som jag har samlat på mig under dom här dagarna.

- Sing Hy kommer hem till sommaren och tränar med laget, men spel är inte aktuellt.

- Våran vän Brendan ifrån Australien är kille som, efter det han visat i helgen, orkar spela 90 minuter utan några problem.

- Ny tatuerade Magnus Nygårds viker ner sig när det börjar blåsa snålt, han hamnar allt längre ifrån att få slå handikapp-straffen mot Färnäs på onsdag.

-Två nya sparringpartners gjorde jag klart med igår kväll. 230 kg muskler iform av Markus Busk och Jonas Arvidsson kommer dyka upp inom en snar framtid.

Ni ser mig igen här efter matchen imorgon.


RSS 2.0