Sista timmarna

Nu är jag inne på dom sista fem timmarna. Tiden går bra långsamt. Sömn är inte att tänka på. Nog för att det säkert är behövligt att sova åt sig några timmar, men har jag inte ens gäspat så är det omöjligt. Framförallt när man har någonting framför sig.

Nu längtar jag bara till den där flygplansstolen, att planet lyfter och resan börjar..

Reser till L.A

Om tolv timmar börjar jag min resa emot den amerikanska västkusten och denna blogg, är det tänkt, skall återupplivas och fungera som resedagbok. Efter några dagar av ressjuka så börjar det faktiskt att ge med sig, jag börjar se det som att det nog kommer bli roligt, att planet inte nödvändigtvis kraschar och att kanske det inte spring runt några hänsynslösa mördare just på dem hotellen vi ska bo på.

När jag säger vi, då menar jag mig själv och min högra hand under dem kommande två veckorna, Pelle Rimsbo.
Pelle är bra att resa med, vi var i Bulgarien för två år sedan och vi har umgåtts dagligen dem senaste åtta åren och vi kompletterar varandra bra. Jag är intelligent, engelsktalande, drivande, socialtkompetent och har ett fördelaktigt yttre. Pelle är lång, försynt och riskmedveten.

Just nu vill jag att klockan skall slå 05.00 så att man får slänga in resväskan(som förvisso inte har packats än) i Gustav Look´s BMW och dundra ner till Arlanda, checka in, borda planet och sen sätta sig och andas ut..

på återhörande

/mr

Ara Abrahamian

Inte mycket skrivs här nu, säkert ingenting som läses heller. Men nu är jag riktigt förbannad, och imponerad. Ara Abrahamian!

Jag förstår att han blir av med bronset, det kändes väl ganska tydligt att han inte ville ha det heller för den delen. Det han gjorde strider emot den olypiska andan där man ska visa respekt, tävla om äran och hylla segraren. Jag kan inte påstå att jag är någon som helst expert på brottning, men sättet han blev av med finalplatsen(och guldet) är helt jävla otroligt!

Att man nu vill stänga av han på livstid, vilket är ett straff värre än vissa återfallsförbrytare innom dopning, är väl ett tecken på att han uttalat sig om en ömpunkt.

Tänk att han tränat för detta i fyra jävla år och sedan fuskas ut av en domare som sitter och flinar. Det är tur att den där domaren är ifrån en annan by än Insjön och med största sannolikhet inte kommer visa sig på Hjultorget ikväll, för ikväll är det nämligen Insjödagen. Och det kan ingen domare i världen förstöra för mig!

RSS 2.0