Grillhuset!

Utgång på Grillhuset står för dörren, Eriksson är här och sänker några kalla innan de bär av ner till centrumplan för att slå klackarna i taket.

Skönt med en riktigt härlig vinst så där innan en lättare utgång..

Kommer mer imorgon, håll till godo Hubbe!

Pizzaungnar på Grillhuset!

Imorgon slås dörrarna upp vid ett uppgraderat Grillhus på Hjultorget, Insjön.
60kronor för valfri pizza, dryck och sallad, helt klart överenskomligt sett till de varckra läget, men framför allt kan de bli en väckarklocka för Insjöns pizzeria & kebab som under sina 15(?) år i byn haft, nästan, monopol på snabbmat.

Deras ständiga prishöjningar som har varit i en 50% starkare kurva än rådande inflation, och därmed varit är helt oförsvarbart. En lunch gick över en natt ifrån 50 till 58 kronor, kebabsåsen steg med 100%, 5 till 10 osv.. Som grädde på moset sedan varje mål mat man inte handlar kontant kryddat med en olaglig kortavgift!

Nog om de, jag är inte ute efter att kasta skit på en hörnsten i min barn och ungdom, utan bara markera att de är ett äckligt utnyttjande av ensamrätten på pizza i byn. Förhoppningsvis gör detta öppnande av Grillhusets ungnar att priserna sjunker och jag kan ta en vesuvio + kebabsås + 50cl Coca cola under 70 kronor på Insjödagen 2008.


För övrigt så är jag på pappans sida i fallet Rödeby!


RSS 2.0