Lördag

Då sitter jag här och väntar på min makaroner & köttbullar en mulen sommardag med lätt vrickad dygnsrytm. Jag hade nämligen ett ideellt arbete att utföra emellan 21.00 och 7.30 som vara beroende av mitt vakna tillstånd. Men sömn mellan 8 och 14 så nu är man på gång igen.

Om en timme ska jag och 11-12 till gamla vänner till Anna, det ska bli uppriktigt sagt väldigt trevligt. Med tanke på hur mycket tid man spenderade i deras sällskap från 15 års ålder upp till ganska precis 19 är det pinsamt hur lite man setts dem senaste åren.

--

För en vecka sedan, Warberg, Göteborg och Bruce = Fint som fan det


Ännu ett försök.

Jag ledsnade ganska rejält förra gången jag försökte hålla den här sidan uppdaterad. Men om vi nu sänker målsättningen och publiken är med på att jag skriver när jag får lustkänslor för det, och inte så att det står hugget i sten att det ska skall skrivas en gång per dag. Detta tjänar alla på.

Mitt senaste inlägg handlade om trav såg jag. En dag på Rättviks travbana med Andreas Hallberg, Janne Wiktorsson och Bert Lindberg som dock spelmässigt visade sig ifrån sin sämsta sida. Men dagen var fantastisk och jag fastnade lite lätt för den sporten. Som om man inte har nog med sport i skallen redan.

Till att börja med sitt eget idrottande, innebandy, fotboll och till hösten kanske även ishockeykarriären återupptas, det blir några dagar i veckan. Sedan har vi favoritlaget Mora som man ger ett antal timmar per år genom live-matcher, tv-matcher och all tid framför datorn på skumma hemsidor med referat, statistik och silly season rykten.

Sedan har  vi dem i jämförelsen mindre intresserna, som dock tar sin tid:

- umgänget med A.P på jobbet inte direkt fått en att följa Manchester United mindre.

- tennis är en bra tv sport som visas flitigt på tv4 sport så här års.

- ryska ligan och ahl ishockey var den enda ishockeyn jag kunde följa i vintras ifrån bostaden på insjövägen, uppehåll nu men när vintern kommer så känns det som att jag inte kommer titta mindre, iaf inte på den ryska.

- parkgolf är lite av den nya innesporten här i byn, man lär ju hänga med så den får sina rundor den med.

- Tällbergs IF med den elegante mittbacken Jonas Lindberg missar man inte många matcher med på ett år.

Jag tror jag nöjer mig där.

----------------------------------

Tänkte börja med ett nytt avsnitt här i bloggen, gamla minnen. Här ska historier om vänner, bekanta och legender skrivas in i evigheten.

Börjar snart...

RSS 2.0