Ludvika Taxi 0240-13900

Åter hemma vid köksbordet efter en rejäl fest i dagarna tre i min fars hemstad, Ludvika.
Dagarna på campingen förra året ser jag fortfarande tillbaka på som sommarens skönaste dagar och någonting säger mig att jag kommer tycka samma lika om årets resa. Gunnarsson, Modigh och mellansyster Björk var utbytta mot Nygårds, Lundqvist och lillasyster Björk men i övrigt var upplägget detsamma och tälten stod på i princip samma plats.
Kort och gott en riktigt bra helg alltså!

Men Ludvika Taxi, ni kan dra åt helvete! Förra året lät ni oss vänta tre timmar på en taxi som aldrig kom, i år en och en halv plus att ni slutade svara när vi ringde. Det är bland det värsta jag varit med om..

Som tur är så finns det svarttaxi ifrån Grängesberg ute på kvällarna vid fyra snåret.

Jag uppmanar alla att hålla koll på Magnus Nygårds album på facebook, tidernas bilder kommer dyka upp snarast.


Hotellvägen 10

Jonas Lindberg & Elin Bäck.

Finns goda chanser för att detta blir sommarens hak!


Victor Enmalm

Nog pratat om politik, nu ska vi ta tag i lite viktigare grejer, ishockey och Mora IK.

Victor Enmalm sitter nu på ett try-out kontrakt med MIK och jag Tokiga Drakar Insjön ser verkligen framemot en spännande försäsong med ögonen på Victor.

Under veckan kommer en exklusiv intrevju dyka upp med Moras senaste tillskott, så håll ögonen öppna!

EU-VAL

Här kommer nu ett inlägg, på allmän begäran. Anledningen till att jag inte skriver så mycket längre här är nog för att nu när jag jobbar så får jag ur mig allt jag vill ha sagt. När jag bloggade som mest så hade saknade jag åsiktsmotståndare i vardagen. Nu kryllar det av dom, på gott och ont.

Rubriken skrev jag med versaler för att det blev inte snyggt om man blandade stora och små bokstäver i ett så kort ord. Det var alltså inte för att jag skrek ut det som om det vore någonting jag är exalterad över.

Men oavsett om man älskar EU, tycker informationen varit dålig eller om man ligger bakfull på Lunkans gamla skinnsoffa så ska man rösta! Så är det bara.

Jag anser det vara det billiga priset vi medborgare betalar för att få leva i en demokrati, och inte en i diktatur. Som svensk har man inte många skyldigheter, det är skolgång och värnplikt(för män). Därtill vill jag lägga att man har en plikt att sätta sig in i politiken för att dra sitt demokratiska strå till stacken. Okey om man inte hittar ett parti man gillar, men lägg då en blank röst och visa respekt för medborgarna i länder där vallokaler inte finns. Respekten ligger i att man verkligen ser värdet i att ha en chans att säga till.

För det andra, min kloka far sa till mig "att om man inte röstar så har man heller ingen rätt till att gnälla"..


RSS 2.0