Håkan Bogg

Mr. Mora, Håkan Bogg till Timrå. Ett ganska löjligt smeknamn, Mr.Mora, och i mina ögon felaktigt utdelat. Är det någon som varit där länge och förtjänar det namnet, vilket jag antar ligger till grund för namnet, så är det Janne Simons. En bidragande orsak till att han kallats "Mr.Mora" är nog efternamnet, Bogg. Namnet Bogg är väldigt mycket Mora.

Hur som helst så önskar vi honom lycka till ifrån Tokiga Drakar Insjön.
Visst hade man kunnat seta här och vara bitter för att han inte vände hem till Mora IK efter sin lilla utlandsresa. Men som forwardsbesättningen ser ut idag så saknar jag honom inte. Jag tror på våra forwards!

Hade det däremot varit Tomas Skogs som varit klubblös hade jag varit beredd att kliva in med egna ekonomiskamedel för att få tillbaka honom. Med andra ord så tycker jag att det fattas lite på backsidan.

Men Håkan Bogg kommer aldrig se lika bra ut i en matchtröja som han gör på den här bilden: http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/dynamic/00776/newPic_885_jpg_776128c.jpg


---


Inflyttning


Nu var det länge sedan, men nu kokar det!

Det var ett förbannat självömkande ifrån Leksand Superstars sida vad det gäller deras bojkott i Mora fredag! Jag vill dock tidigt klargöra att jag tycker det ska bli skönt att slippa se Sveriges mest självgoda arslen stå och vräka sig och kasta skit på en av dom platser jag älskar mest.

Men att dom ska ut i tidningarna och gråta och snyftande säga att dom inte får biljetter blir helt enkelt väldigt löjligt. Nej tyvärr, ni kunde inte få 2000 biljetter, trots att ni har fyra sm-guld och miljontalsfans världen runt så kan vi inte reservera  så många åt er. Däremot hade varenda fri människa möjlighet att köpa en biljett via ticnet, men är det verkar som om inte det är märkvärdigt nog.

Stressad och förbannad. Sammanhanget inte det bästa, men jag hoppas känslor gick i genom!

Grattis mor!

Hon fyller 53 år idag och jag lämnade precis festen. Alltid lika trevligt att träffa släkten, där är man fortfarande den lilla lintotten man var när man föddes. Jag kan själv känna att lever ett vuxnare liv än vad jag själv är mogen för så då är det underbart att få sitta där och bli ompysslad, nypt i kinden och allmänt utfrågad. Nu har kindnypen minskat i takt med att syster har fått två ungar som tar en del uppmärksamhet men hur som helst så är det härligt med dom här sammankomsterna.

Nu bär det av till Hotellvägen 11 och lägenhetsinnehavare Lundberg för en gammalt hederligt förkrök. Sen vid klockan 24 blir det NHL hemma hos Eriksson. Där har ni min kväll!


RSS 2.0