Luc Bourdon

Imorgon blir det trav, känns otroligt vuxet och framförallt manligt att åka på trav.  Att just sitta där i en sportbladet klappstol, någon lumpig solhatt, dricka burköl och skrika på hästar. Det kan vara så att detta är mitt kall.

-

Gagnef fick åka hemmåt till sin lilla löjliga kommun, som varken har samhälle eller viktigt företag, med noll poäng. Den där riktiga publik tillströmningen uteblev tyvärr, runt 50-70 personer enligt uppgift. Men vänta bara tills första lördagsmatchen, då fyllar vi IP.

-

Jag var och inhandlade ett PS3 + NHL08, i onsdags. Kanske någon månad försent för att bli accepterad av dem allra inbitnaste fansen, men skit samma. Mitt var troligtvis bra mycket billigare.

-

Det är bra varmt ute nu, sommaren börjar närma sig. Hur utnyttjar man den saken på bästa sätt? Jo, man öppnar ballkongdörren på vid gavel, häller upp en flaska med riktigt kallt vatten, drar på sig ett sunkigit linne och sedan spelar PS3 och låter Mora IK riktigt pissa på dem svart/gula äcklen ifrån Skellefteå ända till solen går ner!

-

21 år hann han fylla, men inte mycket mer. Luc Bourdon.  Spelade i första backpar med Chris Letang i Canada under junior-vm här i Dalarna förra året. En spikrak karriär emot stjärnorna hade han, men den slutade på en motorcykel som störtade in i en lastbil någonstans i Canada.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0