Tokiga Drakar Insjön

Jag vill påstå att Tokiga Drakar Insjön(TDI) är en en grunden väldigt optimistisk supporterklubb med fullt förtroende för klubbdirektör, sportchef och tränare. Vi häcklar absolut inte våra egna spelare ifrån läktarplats eller i cybervärlden utan ger dem hellre en klapp på axeln och en dunk i ryggen efter en dålig match. Vi minns och berättar om passningen som gick fram, medans vi disskuterar inbördes om dom två som gick fel. Men även vi har krav..

För nu lär det plockas av, krossas eller helt enkelt släckas - det blåa blinkande neonljus som sitter under ismaskinen!
Hur lyder motiveringen till att det ska finnas ett blått blinkande sken emot den vita isen när ishallen står till grön-röd-vita Mora IKs förfogande? Att sponsorn vill färglägga ismaskinen efter sin image köper vi, men inte att den åker runt och har Leksands IF-disco i pauserna!

/TDI

Kommentarer
Postat av: Janne

Du är helt jävla underbar! Vi målar om lamporna snarast!

2008-10-10 @ 22:14:47
Postat av: Kungen

Fan va skönt att höra! Har stört mig på den fula färgen ett antal år nu.Tokiga drakar insjön..

2008-10-13 @ 13:21:44
Postat av: Kungen

Ha Ha du skriver så bra:=)

Är som om jag skulle ha skrivit det själv.Hoppas bara Janne inser hur illa det ser ut med ett blått jävla blinkande elände under våran ismaskin:=)

Igentligen skulle hela ismaskinen vara röd.stör mig på att den också är BLÅ:(

Sen får jag bara hoppas att nästa gång Janne eller Micke fyller år inser att dom MÅSTE bjuda hela styrelsen i (tokiga drakar insjön)för får bittra leksingar som JONAS och BERT komma då borde styrelsen i TDI vara givna på en sån tillställning!!

2008-10-15 @ 17:01:26
Postat av: kungen

Vill bara tacka för en trevlig resa upp till Mora i fredags:)

Synd att inte Janne fixat skiten med ismaskinen bara.Speciellt när 66% av styrelsen i Tokiga Drakar Insjön var på plats för att få se en vinst+hans jobb med ismaskinen.Får nog ta och utlysa en tävling till spelarna med nåt fint pris till den som kan skjuta sönder lampjäveln!

2008-10-19 @ 19:56:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0