Dagen efter i Santa Barbara.

Den planerade husfesten i Ive(tror jag det stavas) blev inställd då våra värdar ansåg att det var downtown som gällde på lördagen. Så jag och Pelle, tillsammans med Tobbe och Eric, tog på oss våra finaste gå bort kläder(för sjätte kvällen i rad) och hoppade in i en Himalayan Taxi. En lite underlig grej dem har för sig här nere på klubbarna är att vita skor är en dödssynd. Du kommer inte in med vita skor! Du kan tydligen gå ut i speedos och linné, bara du inte har vita skor..

Nåväl, jag och Tobbe hade enbart vita skor och sa till varandra att faller vi så gör vi det tillsammans. Men vi lyckades faktiskt komma in på både ett och två ställen med våra vita skor. Men vi var helt ensamma om att bära skor i den vita kulören, så det verkade vara en allmänt känd code.

Väl inne så var det blaskig öl, fullkomligt överbefolkat och fruktansvärt mycket snygga tjejer. Det gick inte att slappna av någonstans, överallt stod dom och såg allmänt snygga ut.

Idag däremot så var det en utpumpad skara i baseball kollektivet på Diana Lane. Uppstigning halv ett, ESPN till halv tre och sedan en rejäl lunch/middag på Little Ceasars. ESPN står för övrigt på i detta hus dygnet runt, baseball och amerikansk fotboll(NFL, Universitetsligan och High-School matcher) är det enda som visas här. Att TVn sen är placerad i vardagsrummet där jag och Pelle sover gör det ganska ofrånkomligt att se på en del sport på dagarna. Ja, det är fantastiskt!

Att sedan motellen vi bott på haft  ESPN, ESPN2 och FSN har gjort att det blivit en del av vardagen att ligga och se på en hel del amerikansk idrott. Inte nog med att man har palmer och hav utanför fönstret, man kan dygnet runt ligga och kolla på idrott!

Imorgon åker vi vidare emot San Francisco..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0