Hallbargs Travspalt v38

Hallbargs travspelt har inte uppdaterats reguljärt pga tekniskt fel. Ursäkta alla trogna trav-vänner mvh undertecknad.
Från och med nu kommer den här spalten att presentera veckans drag genom fyra olika kategorier som beskrivs enligt följande: Veckans franchise(Kommer från hockeyns franchise-player som innebär en spelare man bygger ett lag runt, tex Sidney Crosby, Alex Ovechkin, Jarome Iginla, Håkan Bogg etc, men som i vårat fall handlar om en spik/spikar att bygga ett V75-system runt), Veckans 29:a(En häst som agerar som ett fullblodsproffs på banan och kommer till jobbet varje tävling och alltid gör sitt yttersta men sällan räcker ända fram till vinst. En häst som sällan får stora rubriker och som lätt blir bortglömd, en spelvärd häst med andra ord), Veckans Hiroshima-bomb(Som det låter, en riktig kupongrensare), Veckans Daigle(Namngiven efter Alexandre Daigle som på draftdagen efter att ha blivit tingad som etta av Ottawa Senators i mitten av 90-talet lär ha sagt att man aldrig kommer ihåg en tvåa, tvåa var en viss Chris Pronger. Alltså, Veckans Daigle står för veckans mest överskattade/överspelade kuse i förhållande till vinstchans.

Veckans Franchise: Torvald Palema(57%, 84%)(V75-1 och V75-5) Jag spikar i bägge loppen, litet startfält och två open-stretch-spår innebär att denna speedkula är garanterad både en bra löpning och flera valmöjligheter att utnyttja soeeden på.

Veckans 29:a: 12. M.T.Buffet(6%)(V75-7) Toppform, gör sällan ett dåligt lopp och ett förmodat tufft utgångstempo gynnar denna kuse från bakspår som med lite flyt kan knäppa hela gänget.

Veckans Hiroshima-bomb: 15. Noe De Saint Prest(3%)(V75-4) En osynad och svårbedömd fransman som gynnas av den långa distansen. Förmodar att de inte åkt ända från från Frankrike bara för att deltaga. Händer titt som tätt att osynade fransmän dyker upp i långloppen på svensk mark och städar av hela startfält.

Veckans Daigle: 7. Target Player(32%)(V75-7) En fin häst som var grym för två starter sen i bronsfinalen på Solvalla men som nu har gått upp i klass och som dessutom har ett dåligt utgångsläge som borgar för en tuff inledning. Vinstcans? Ja, men inte till 32%. jag avstår spel och säger syn.

Strecka lugnt, trav-vänner!

Mvh Hallbarg


Kommentarer
Postat av: Andreas bodin hansen

lång vecka det här....

2009-10-14 @ 21:18:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0