Lördagen 5 september 2009

En sådan där perfekt dag som man bara har någon gång om året, just så var det i lördags.

Den började relativt tidigt, lite drygt 08.00 vid Insjöns Sporthall för vidare färd mot St:Mikaelspelen i Mora, MOP:en lastades full och lämnade som sista bil av tre parkeringen för att redan vid Tällbergsporten, dra om Jimmy Mårdbergs Volvo 940, på varvstopp. Spelmässigt inledde vi mot ett mycket svagt Rättvik som bollades ut med siffrorna 11-1 och efter att ha sett till damerna så drog jag och min högra hand H. Lundberg vidare till Best Western Hotell för incheckning.

Det var nämligen så att detta var planerat som en "Gentlemanna Weekend" om än i mindre format än den som Wiktorsson, Bart, Fändrixsh och Hallbarg gjorde till Polen.

Efter incheckningen så var det match emot Selja Långlets Idrotts Klubb, som dessvärre höll på att börja spelas utan Insjöns trio bestående av Hans Lundberg, Petter Eng Strandberg och mig själv. Jon Lundqvists gamla Kadett(tidigare nämda MOP:en) lade av 800 meter ifrån Unihoc Arena i en korsning så bogserare fick tillkallas och vi hann till matchstart.

I Matchen sen stötte vi på ett större motstånd än i första matchen.  Innan vi hade hunnit vrida på huvudet så hade SLIK slängt in fyra bollar. Dock så vaknade vi till liv och när dom 60 minuterna löpt ut så hade vi gjort åtta mål och SLIK totalt fem.

Därefter fick samma bogserare(tack far) skjutsa tillbaka Lundberg/Rörvall till hotellet så ombyttet och uppladdningen inför Slaget om Siljan skulle hinnas med.

Två välsmakande dyra öl senare stod dom sedan nere på hemmastå i FMMA och skrek fram sina hjältar till en fantastisk 6-3 vinst och dom gcik ut i den kyliga Morakvällen för att möta upp Östberg/Björk som hade hyrt in sig på bröllopssviten på vårat hotell och lyssnade på andra halvleken i Ungern - Sverige.

Zlatan avgör och jag kan nog inte bli lyckligare än jag var just då, vilken dag!


Kommentarer
Postat av: andreas bodin hansen

Grattis till segrarna ser bra ut in för serien.

2009-09-08 @ 06:28:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0