Partiledardebatt

Det pågår just nu en, som vanligt intressant, partiledardebatt på SR/SVT just nu. En kopp kaffe, balkongdörren öppen och kalsongmys i fåtöljen gör den här morgonen riktigt trevlig.

Just nu är Björklund uppe och frågar vänstern hur man tänker när man säger att USA ska ta hem alla sina soldater runt om på klotet..

Så här efter 1,45 timmar framför tvn så är det hetaste ämnet hittills är a-kassan. Vänstern tycker att den är på tok för låg. För mig är det obegripligt hur man kan kräva mer pengar för att göra ingenting, jobb finns om man lägger undan stoltheten.

A-kassa är ju som någon form av försäkring, men om utdelningen är för dålig från det försäkringsbolaget(regeringen i detta fall) så välj ett annat eller starta ett eget, så får vi se om det går ihop. I sanningens namn så finns det jobb, om man bara anstränger sig så kan man försörja sig.

Någon sa en gång i tiden "den som inte arbetar ska heller inte äta". Nu vill jag inte dra det så långt, men om vi istället säger att "den som inte gör sitt yttersta för att hjälpa landet framåt, ska heller inte äta", så är jag med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0