Forest Ranger MX

Hej igen!

Efter ett kortare uppehåll tänkte jag att jag skulle ge det här en chans igen. Vill minnas att det här var en ganska skön ventil i vardagen, en alternativ verklighet som under stundom överträffar den man fysiskt rör sig i.

Legendens betalar inga räkningar, är aldrig sjuk och har aldrig sovit dåligt.

Han tränar efter scheman, tjänar pengar, tittar på sport och lever, kort sagt, livet!

-

Forest Ranger MX är arbetsnamnet för 365 träningspass som ska avverkas under 2012.
Kan meddela att jag hittills ligger klart i fas med planen, mestadels tack vare ett oerhört starkt februari, och målet känns helt klart greppbart.

För att någonting ska klassas som ”ett träningspass” måste tidsåtgången ha varit minst 45 minuter och man ska bli så pass svettig att man lär duscha med tvål om man ska på Hotellet efteråt. Variationen på träning är viktig och förhållandevis stor. Gym och löpning är största beståndsdelarna men bland passen finner vi även en hel del innebandy, lite hockey och en aning cykling.

Den klart största kicken är att en alldeles ny kajak ligger, och väntar på en varmare dalälv, nere i Tunsta. Inköpet av en kajak är lösningen på förra sommarens stora problem, motivation till träning vid fint väder under högsommaren. Förhoppningsvis kommer premiärturen vara avklarad inom en tre veckors period.

Namnet Forest Ranger MX kanske ni undrar över, ”vad är det”?
Forest är en hyllning till Nottingham Forest, som för stunden hyser en otacksam tillvaro i Championships bottenträsk, vars träningsoverall jag tidvis bär under min träning.
Ranger är en flört med det engelska fotbollslag jag sett live flest gånger och på något sätt börjat få en relation till, Queens Park Rangers.
MX är en bokstavskombination som tycker symboliserar någonting lite extra, den passar hur som helst bra som ändelse av ett i övrigt coolt namn.

Forest Ranger betyder ju förövrigt skogsvaktare, vilket är ett aktat yrke, och någonstans lever nog drömmen om att jaga Yogi Bear i Jellystone..

-

Tre bra grejer i sportens värld!

… Bayern München besegrade Francos gäng igår.

… Borussia Dortmund går mot ligaseger i Tyskland.

… KAIS Mora spelar SM-final på lördag.

En pissig företeelse i sportens värld

… Flyers kör över Penguins Stanley Cups första omgång.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0